Λ. Ποσειδώνος 69 και Αλίμου, 17456, Άλιμος 210 8940532
Facebook
LinkedIn
Twitter

Αισθητικός Βελονισμός

Αρχική » Αισθητικός Βελονισμός

Η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά αρέσει σε όλους και σε όλες τις ηλικίες.
Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει από το κοινό για τους φυσικούς τρόπους βελτίωσης της αισθητικής.
Ο βελονισμός είναι μία ιατρική μέθοδος και βοηθά με φυσικό τρόπο τον οργανισμό. Σύμφωνα με τους νόμους της σύγχρονης ιατρικής δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί ρύθμιση των ενδογενών ορμονών και νευροπεπτιδίων που σχετίζονται με τις λειτουργίες του οργανισμού. Στον τομέα της αισθητικής έχει διπλή δράση: τοπική, βελτιώνοντας επιμέρους προβλήματα και γενική, ρυθμίζοντας συνολικά τον οργανισμό.
Νεαρές ηλικίες
Δερματολογικά προβλήματα και ενδοκρινολογικά θα απασχολήσουν κυρίως αυτήν την ηλικία. Η ακμή από τα πιο συνηθισμένα αλλά και οι δερματίτιδες που ενοχλούν αισθητικά όμως μπορεί και να δημιουργήσουν μακροχρόνια προβλήματα. Ενδοκρινολογικές διαταραχές ή έντονες μεταπτώσεις τους σχετίζονται πολύ συχνά με αυτά. Ο βελονισμός εξομαλύνει την έκκριση των ορμονών αλλά και μειώνει τη φλεγμονώδη αντίδραση της δερματίτιδας και έτσι βελτιώνει αισθητικά.
Μεσαίες ηλικίες
Εδώ γίνεται η αρχή της κόπωσης του δέρματος αν και, ακόμα δεν έχει γίνει ορατή, επίσης είναι η ηλικία με τη μεγαλύτερη σωματική και ψυχική καταπόνηση. Διπλή η δράση του βελονισμού. Πρώτα δρα στο δέρμα, στη στιβάδα που βρίσκονται τα κύτταρα που αναπαράγουν το κολλαγόνο και έτσι δημιουργεί φυσική ανανέωση και λάμψη. Δεύτερον, δρα συνολικά στον οργανισμό και αναστρέφει όλα τα σημάδια της κόπωσης και τα σωματικά της συμπτώματα ( κακός μεταβολισμός, εντερικές διαταραχές, αυπνία, στρες ή κατάθλιψη κλπ).
Έτσι επιτυγχάνεται τοπική βελτίωση αλλά και εσωτερική τόνωση και ευεξία.
Μεγαλύτερες ηλικίες
Με τον ίδιο τρόπο ο βελονισμός δρα τοπικά και βελτιώνει τη γήρανση του δέρματος, τις ρυτίδες, τη χαλάρωση και τη θαμπάδα. Συνολικά βελτιώνει όλα τα συνυπάρχοντα προβλήματα και έτσι επιτυγχάνεται φυσικό αλλά και μόνιμο αποτέλεσμα.
Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα
Δύο πολύ εκτεταμένα προβλήματα αισθητικής. Ο βελονισμός δρα κεντρικά, καταστέλλει την όρεξη αλλά και δημιουργεί αίσθημα κορεσμού. Η διατροφή επιστρέφει στο φυσιολογικό, αυξάνονται οι καύσεις και έτσι τα περιττά κιλά χάνονται και το σπουδαιότερο δεν επανέρχονται. Παράλληλα εφαρμόζουμε ηλεκτροβελονισμό που έχει άριστα αποτελέσματα στην τοπική λιποδιάλυση και την κυτταρίτιδα.